728 x 90

Hyundai и KIA готвят евтини джипове за Китай

Hyundai и KIA готвят евтини джипове за Китай

В момента Китай е най-големият пазар за продукцията на Hyundai и KIA и Reuters съобщава, че двете компании обмислят пускането на специални евтини високопроходими модели за страната. Според информацията, първият подобен автомобил ще се появи през ноември догодина под формата на компактен и евтин SUV с емблемата на Hyundai. След това, наред е втори малко

В момента Китай е най-големият пазар за продукцията на Hyundai и KIA и Reuters съобщава, че двете компании обмислят пускането на специални евтини високопроходими модели за страната. Според информацията, първият подобен автомобил ще се появи през ноември догодина под формата на компактен и евтин SUV с емблемата на Hyundai.

След това, наред е втори малко по-голям автомобил също от Hyundai, а KIA ще последва с подобни предложения около година по-късно. За да постигнат по евтина цена на крайния продукт, двете компании ще работят усилено с подкрепата на китайски доставчици на части. Именно затова, въпросните модели ще се разработват именно в Китай в тясна връзка с въпросните фирми.

Макар и специалисти да прогнозират, че подобен ход може да нанесе лош удар върху имиджа на двете компании, шефове смятат, че именно това е начинът продажбите в Китай да се върнат към своя растящ ход.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт