728 x 90

Американец измина 1.6 млн. км. с Toyota Tundra за 9 години

    Виктор Шепард, собственик на Toyota Tundra от 2007 година, влезе в историята на марката, след като измина над 1.6 милиона километра със своя автомобил. Японският производител пусна съобщение до медиите, с което се похвали за сериозното постижение. Изглежда, самата компания също е изненадана от резултата, тъй като е подарила чисто нова Tundra на американеца. Със

    Виктор Шепард, собственик на Toyota Tundra от 2007 година, влезе в историята на марката, след като измина над 1.6 милиона километра със своя автомобил. Японският производител пусна съобщение до медиите, с което се похвали за сериозното постижение. Изглежда, самата компания също е изненадана от резултата, тъй като е подарила чисто нова Tundra на американеца.

    Със сигурност машината на Шепард нямаше да се представи толкова добре, ако не беше неговата редовна грижа. Архивите на Toyota показват, че той е закарал колата за периодично обслужване общо 117 пъти за деветте години, в които е карал пикапа.

    Средно, Шепард е изминавал по около 200 000 километра годишно и днес се хвали, че колата му изглежда "почти като нова", с изклчючение на някои малки забележки по екстериора. Предстои Toyota да разглоби пикапа на части, за да установи как са се представили различни важни детайли от устройството му след толкова сериозен пробег.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт