728 x 90

700 конски сили за Ford Mustang

700 конски сили за Ford Mustang

Една от звездите на европейския тунинг – Клайв Сътън, е готов да предложи на пазара новата си програма за доработване на Ford Mustang. Клиентите могат да избират различни пакети, като промяната на колата стартира от базовия CS350, задвижван от 2,3-литров 4-цилиндров EcoBoost, чиято мощност е 330 конски сили. Над него е CS500, базиран на Mustang

Една от звездите на европейския тунинг – Клайв Сътън, е готов да предложи на пазара новата си програма за доработване на Ford Mustang. Клиентите могат да избират различни пакети, като промяната на колата стартира от базовия CS350, задвижван от 2,3-литров 4-цилиндров EcoBoost, чиято мощност е 330 конски сили.

Над него е CS500, базиран на Mustang GT, като тук мощността на 5-литровия V8 мотор е вече 440 конски сили. По-нагоре нещата стават още по-сериозни – CS700 също ползва 5-литровия V8 мотор на Mustang GT, но освен промените по охлаждането и ауспусите, тук се появява компресор Whipple и подобрен интеркулер. С това мощността му отскача на 645 конски сили. Към този пакет могат да се добавят още някои промени – като подобрени горивни инжектори, с които мощността на CS700 става точно 700 конски сили.

Купувачите могат да поръчат и по-сериозна спирачна система, регулируемо окачване KW, както и висококачествена аудио система. Отделно от това се предлагат и аеродинамични елементи, обединени в пакета Appearance – фиброкарбонов преден сплитър, по-широки прагове и спойлер за багажника, също от фиброкарбон.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт