728 x 90

Красота и диаманти по време на кастинга за Сезон 2016 на Премиум Рали София – Свети Влас

Докато едни си правят планове за почивните дни, други се подготвят за поредния сезон на Премиум Рали София – Свети Влас, който ще се състои през юни месец. Началото на лятото се очертава вълнуващо за всички любители на адреналина, състезанията, суперавтомобилите, партитата и красотата. Последното предварително мероприятие на Премиум Рали София – Свети Влас бе

Докато едни си правят планове за почивните дни, други се подготвят за поредния сезон на Премиум Рали София – Свети Влас, който ще се състои през юни месец. Началото на лятото се очертава вълнуващо за всички любители на адреналина, състезанията, суперавтомобилите, партитата и красотата.

Последното предварително мероприятие на Премиум Рали София – Свети Влас бе свързано именно с женската красота. През изминалия петък, в столичния клуб PM, се проведе кастингът за дамски екип на ралито за суперавтомобили. Осемте победителки спечелиха пътуване по време на тазгодишния сезон на Премиум Рали София – Свети Влас, лимитирана серия диамантени обeци от GOTO Jewellery and Diamonds и професионална фотосесия. По време на кастинга бе представена новата колекция рокли на Boutique Room 11, a всички участнички получиха подарък – специално изработени за събитието рокли.

По време на петъчната вечер екипът на Премиум Рали София – Свети Влас организира аукцион с благотворителна цел – събиране на средства за животоспасяваща операция. Картината, за която гостите наддаваха, е единствена бройка и бе предоставена от талантливата художничка Каталина Конева. След приключване на официалната част от събитието, гостите се отдадоха на забавление и добро настроение в препълнения с хора PM клуб.

За повече информация относно Сезон 2016, посетете premiumrally.com.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт