728 x 90

По-стилен Mercedes A-Class идва в края на 2017 г.

По-стилен Mercedes A-Class идва в края на 2017 г.

Mercedes-Benz започна работа по наследника на трето поколение A-Class. Очаква се моделът да бъде готов за официалната си премиера по време на изложението във Франкфурт след над година – през есента на 2017 г. Германците подготвят автомобил с относително непроменени размери, но с почти коренно различна визия – по-остри линии и изразителни черти. Към това

Mercedes-Benz започна работа по наследника на трето поколение A-Class. Очаква се моделът да бъде готов за официалната си премиера по време на изложението във Франкфурт след над година – през есента на 2017 г.

Германците подготвят автомобил с относително непроменени размери, но с почти коренно различна визия – по-остри линии и изразителни черти.

Към това ще бъде добавена чисто нова платформа за автомобили с предно предаване, което ще намали теглото, водейки до по-добри показатели за горивна икономичност и динамика.

Новият A-Class ще бъде отново насочен основно към младите потребители. Именно заради това, на борда ще има куп съвременни системи, между които адаптивен автопилот – за първи път в този клас, и диодни фарове. Говори се дори за полу-автономен механизъм за управление.

Двигателите, поне в началото, ще са познати от сегашния модел, но ще бъдат подобрени. Топ версията A45 AMG ще разполага с чисто нов 4-цилиндров мотор, който ще развива мощност от над 400 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт