728 x 90

И MINI празнува 100-годишнината на BMW с концепт

И MINI празнува 100-годишнината на BMW с концепт

MINI, бранд част от портфолиото на BMW, представи футуристичен концептуален автомобил, който идва по повод 100-годишнината на баварската фирма. Vision Next 100 залага на изчистена визия, като ретро елементите, познати ни от сегашните модели на британците, са сведени до минимум. Но не дизайнът е фокусът тук, тъй като MINI иска да загатне за технологиите на

MINI, бранд част от портфолиото на BMW, представи футуристичен концептуален автомобил, който идва по повод 100-годишнината на баварската фирма. Vision Next 100 залага на изчистена визия, като ретро елементите, познати ни от сегашните модели на британците, са сведени до минимум.

Но не дизайнът е фокусът тук, тъй като MINI иска да загатне за технологиите на утрешния ден с новата си студия. Така например, колата може да се яви на посочен адрес, където ще посрещне шофьора си при предварително подготвени настройки в интериора – отново по неговия вкус.

Освен това, автономните технологии на возилото му позволяват да измине само разстоянието до обекта, където ще се презареди, до автомивка или до друг шофьор. Засега няма информация какво задвижване би имал един подобен автомобил, но напълно логично звучи това да бъде електрическа система.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт