728 x 90

Май все пак ще има Ford Focus RS500!

Май все пак ще има Ford Focus RS500!

Спекулациите по отношение на супер спортен Ford Focus RS500 продължават да валят, като засега е трудно да се каже категорично какво ще е бъдещето на проекта. Макар и засега да липсва официално потвърждение, папараци от водещи медии успяха да хванат прототип на модела, който крие някои дребни аеродинамични подобрения.  Няколко водещи издания твърдят, че ни

Спекулациите по отношение на супер спортен Ford Focus RS500 продължават да валят, като засега е трудно да се каже категорично какво ще е бъдещето на проекта.

Макар и засега да липсва официално потвърждение, папараци от водещи медии успяха да хванат прототип на модела, който крие някои дребни аеродинамични подобрения. 

Няколко водещи издания твърдят, че ни очаква малко увеличение в мощността, като инженерите основно ще заложат на олекотяване и подобряване на окачването и кормилния механизъм.

Все още не е ясно до какво олекотяване ще доведе диетата, но се говори за около 100 килограма по-малко от почти 1600-те килограма на Focus RS.

Говорейки за Focus RS, който ще се произведе в относително лимитирана серия, хечбекът предлага ускорение от място до 100 км/ч за 4.7 секудни. Специалната версия RS500 може би ще свали тази стойност до 4.5 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт