728 x 90

Четвъртият член на Ford Vignale е Kuga

Ford обогати гамата си от луксозни модели Vignale с новия Kuga Vignale. Машината се появи като концепт на салона в Женева по-рано тази година и сега достигна производствените линии на марката. Говорейки за производство, финалният щрих върху Vignale моделите се извършва в Испания, където специалисти ръчно довършват работата по интериора на колите. Освен повече кожа

Ford обогати гамата си от луксозни модели Vignale с новия Kuga Vignale. Машината се появи като концепт на салона в Женева по-рано тази година и сега достигна производствените линии на марката.

Говорейки за производство, финалният щрих върху Vignale моделите се извършва в Испания, където специалисти ръчно довършват работата по интериора на колите.

Освен повече кожа и по-качествени материали в купето, джипката получава специален екстериорен цвят, който не може да бъде поръчан за никоя друга версия. Откриваме и нови по-големи джанти, както и допълнителни хромирани детайли.

Возилото влиза в продажба с два двигателя – 1.5 бензин със 150 и 182 к.с., както и 2.0 дизел със същите варианти на мощност. В зависимост от избора на клиента, агрегатите могат да работят с 6-степенна ръчка или с 6-степенен автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт