728 x 90

Първо видео и още снимки на новия Citroen C3

Първо видео и още снимки на новия Citroen C3

Часове преди световната премиера на Citroen C3 на официална церемония в Лион ви предлагаме видео и още снимки на френската кола. Третото поколение на С3 като дизайн е взел много елементи от С4 Cactus и изглежда повече от добре. C4 Cactus се прочу страничните протектори Airbump, които ще ги има и в новия C3. Новият

Часове преди световната премиера на Citroen C3 на официална церемония в Лион ви предлагаме видео и още снимки на френската кола.

Третото поколение на С3 като дизайн е взел много елементи от С4 Cactus и изглежда повече от добре. C4 Cactus се прочу страничните протектори Airbump, които ще ги има и в новия C3.

Новият C3 е с дължина 399 см, 175 см широчина, 147 см височина, а обемът на багажника е точно 300 литра. Автомобилът също така има по-дълго междуосие от своя предшественик (254 см вместо предишните 246 см) и ще предлага повече комфорт в салона с по-качествени материали. Колата може да бъде оборудвана с цифров инструментален панел и нова информационно-развлекателна система със 7-инчов сензорен екран.

Гамата от двигатели ще включва бензиновите 1.0 трицилиндров PureTech с 68 коня, 1.2 PureTech с 82 и 110 к.с, както и дизеловите версии 1.6 BlueHDi със 75 и 100 коня. По-късно списъка ще бъде разширен с дизелов двигател със 120 к.с., както и с нова 8-степенна автоматична скоростна кутия. C3 ще се предлага с девет екстериорни цвята, както и три цвята на покрива.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт