728 x 90

Задава се нов Volkswagen Crafter

Задава се нов Volkswagen Crafter

Volkswagen започна подготовката за дебюта на изцяло новото поколение товарен ван Crafter, което трябва да се появи до няколко седмици. Машината този път е разработена изцяло от немската фирма, като производството ще се извършва в Полша, а не от Mercedes-Benz. Интересното тук е, че въпреки своите впечатляващи размери, Crafter може да се похвали с най-добрия

Volkswagen започна подготовката за дебюта на изцяло новото поколение товарен ван Crafter, което трябва да се появи до няколко седмици. Машината този път е разработена изцяло от немската фирма, като производството ще се извършва в Полша, а не от Mercedes-Benz.

Интересното тук е, че въпреки своите впечатляващи размери, Crafter може да се похвали с най-добрия коефициент на челно съпротивление, твърди марката. Cx стойността е 0.33.

В дизайнерско отношение товарният автомобил прилича доста на своя по-малък брат Transporter, като откриваме същата изразителна радиаторна решетка, която свързва предните светлини. Тук обаче, хромираните барове на решетката са три, а при Transporter са две.

Все още нямаме информация за интериора и задвижващите агрегати на новия Crafter, но най-вероятно няма да видим огромни изненади. Всички детайли ще станат ясни съвсем скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт