728 x 90

Следващият Isuzu D-Max става Mazda BT-50

    Следващото поколение на пикапа на Isuzu D-50 ще се предлага и като Mazda BT-50. Това обявиха днес двете японски компании, които работят съвместно по отношение на пикапите от 2003 година насам. Потвърждаването на този съюз ще позволи разходите за създаването и развитието на следващото поколение D-Max/BT-50 да са по-ниски, а Mazda ще разполага с повече

    Следващото поколение на пикапа на Isuzu D-50 ще се предлага и като Mazda BT-50. Това обявиха днес двете японски компании, които работят съвместно по отношение на пикапите от 2003 година насам.

    Потвърждаването на този съюз ще позволи разходите за създаването и развитието на следващото поколение D-Max/BT-50 да са по-ниски, а Mazda ще разполага с повече ресурси, които да вложи в гамата си леки автомобили, където присъстват успешните последните поколения на популярните 3 и 6.

    Почти сигурно е, че тези пикапи няма да стигнат до пазара в Северна Америка, а следващото поколение на D-Max и BT-50 най-вероятно ще се появи през 2018 или най-късно през 2019 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт