728 x 90

Nissan готви наследник на Patrol

Nissan готви наследник на Patrol

Nissan подготвя чисто нов сериозен високопроходим автомобил, който ще застана на върха в моделната гама на компанията. Става дума за наследник на легендарния Patrol, който ще бъде изграден на платформата на сегашната Navara. Споделянето на технологиите с успешния пикап означава, че ще видим голяма джипка, която няма да използва рама, както досегашните поколения на Patrol.

Nissan подготвя чисто нов сериозен високопроходим автомобил, който ще застана на върха в моделната гама на компанията. Става дума за наследник на легендарния Patrol, който ще бъде изграден на платформата на сегашната Navara.

Споделянето на технологиите с успешния пикап означава, че ще видим голяма джипка, която няма да използва рама, както досегашните поколения на Patrol. Вместо това, на задната ос ще се поставя многораменно окачване.

Двигателите също ще са познати, като за Европа в основни предложения ще се превърнат 2.3-литровите дизели на Navara, които се предлагат с мощност от 160 и 190 к.с.

Американските клиенти пък ще се радват на познатия им 2.5-литров бензин, който ще бъде преработен и ще предлага мощност от повече от 170 к.с.

Дизайнът на новият SUV ще бъде повлиян особено силно от актуалния Pathfinder, като предната част ще бъде отново доминирана от голяма хромирана радиаторна решетка и емлемата на производителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт