728 x 90

Следващият Nissan Juke идва догодина

Следващият Nissan Juke идва догодина

Nissan вече работи по второто поколение на малкия си SUV Juke, като британски медии съобщават, че финалният модел ще бъде готов догодина. По това време, мъникът ще бъде вече на около седем години и ще се нуждае от сериозно освежаване. Именно заради това, японците предвиждат чисто нова платформа, която ще се споделя с новия Micra.

Nissan вече работи по второто поколение на малкия си SUV Juke, като британски медии съобщават, че финалният модел ще бъде готов догодина.

По това време, мъникът ще бъде вече на около седем години и ще се нуждае от сериозно освежаване. Именно заради това, японците предвиждат чисто нова платформа, която ще се споделя с новия Micra.

Новата архитектура ще донесе 1.0-литров 3-цилиндров бензинов турбо мотор, който ще бъде предлаган за базовите модели. Предвижда се и оптимизирана версия на познатия 1.5 дизел, както и върхов 1.6 турбо бензин.

Може би най-голямата изненада ще идва от хибридния вариант на модела, който вече беше потвърден от марката. Неговите параметри не са ясни, но най-вероятно става дума за класическа двумоторна система с ДВГ и електромотор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт