728 x 90

Следващият Range Rover става още по-луксозен

Следващият Range Rover става още по-луксозен

Макар и Land Rover Range Rover да е един от най-луксозните автомобили на пазара в наши дни, хора от компанията смятат, че все още има накъде той да се развива. Automotive News съобщава, че следващото поколение на модела ще бъде използвано за база на още по-луксозна версия от Range Rover SVAutobiography, която ще бъде поставена на

Макар и Land Rover Range Rover да е един от най-луксозните автомобили на пазара в наши дни, хора от компанията смятат, че все още има накъде той да се развива.

Automotive News съобщава, че следващото поколение на модела ще бъде използвано за база на още по-луксозна версия от Range Rover SVAutobiography, която ще бъде поставена на пазара срещу аналогичните предложения на Bentley и Rolls-Royce.

Причината за това е, че следващата генерация Discovery също ще предлага повече комфорт и лукс и британският производител иска да разграничи двата си модела. Поради това, Range Rover ще бъде "по-премиум" дори и в стандартната си форма, която ще даде основа за специални и лимитирани лукзосни версии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт