728 x 90

Това е новият Volkswagen Crafter

Volkswagen представи най-новия си работен автомобил – бусът VW Crafter, който ще се произвежда в Полша. Макар и возилото да не скъсва изцяло с визията на предшественика си, немците казват, че това е един "напълно нов автомобил" – и в подкрепа на това идва намаленото челно съпротивление от само 0.33. На практика, всеки ще може

Volkswagen представи най-новия си работен автомобил – бусът VW Crafter, който ще се произвежда в Полша. Макар и возилото да не скъсва изцяло с визията на предшественика си, немците казват, че това е един "напълно нов автомобил" – и в подкрепа на това идва намаленото челно съпротивление от само 0.33.

На практика, всеки ще може да намери версия, която удовлетворява неговите нужди. Фолксваген ще предлага три дължини, три височини, предно, задно и двойно предаване, както и ръчна или автоматична скоростни кутии. Задвижването е поверено на нов 2.0-литров TDI дизелов мотор, който ще се продава в четири мощностни варианта – 102, 122, 140 и 177 к.с. 

Както вече стана дума, производството на модела ще се извършва в чисто нова фабрика в Полша. Смяташе се, че моделът може да стигне и до САЩ, но след Дизелгейт това изглежда слабо вероятно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт