728 x 90

Щракнаха серийния Skoda Kodiaq

Журналисти от изданието Team-BHP за първи път заснеха серийната версия на кросоувъра Skoda Kodiaq, правещ изпитания по обществен път в Чехия със съвсем лека маскировка. Чешкият джип ще бъде показан официално на 1 септември на официална церемония в столицата на Германия – Берлин. При пускането на пазара през 2017 г., джипката ще се предлага с

Журналисти от изданието Team-BHP за първи път заснеха серийната версия на кросоувъра Skoda Kodiaq, правещ изпитания по обществен път в Чехия със съвсем лека маскировка. Чешкият джип ще бъде показан официално на 1 септември на официална церемония в столицата на Германия – Берлин.

При пускането на пазара през 2017 г., джипката ще се предлага с два дизелови и три бензинови двигателя. Най-мощният бензинов мотор ще бъде двулитровият TSI с максимална мощност от 180 к.с. Клиентите ще могат да избират между 6-степенна ръчна скоростна кутия и автоматична DSG трансмисия, както и между версии с предно задвижване и задвижване на четирите колела.

Колата разполага с функцията Driving Mode Selection и адаптивната система за електронно регулиране на окачването DCC. С тяхна помощ ще може да се регулира кормилното управление, работата на DSG трансмисията и настройките на шасито.

Skoda Kodiaq има иновативна система за предпазване на ръбовете на вратите при паркиране в ограничени пространства.

Kodiaq може да бъде оборудвана с функция за следене на лентата на движението, система за подпомагане при паркиране и Travel Assist, която разпознава пътните знаци.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт