728 x 90

Cadillac загатна за нов концепт с OLED дисплеи (видео)

Cadillac загатна за нов концепт с OLED дисплеи (видео)

Задава се Pebble Beach Concours d´Elegance, което означава, че Cadillac има интересно предложение за нас. В последните няколко години американците показаха на същото събитие впечатляващите Ciel и Elmiraj, а сега разпространиха видео, загатващо за нов концепт. Краткото клипче не разкрива много, но все пак става ясно, че ни очаква високотехнологична машина. Имаме възможност да хвърлим поглед

Задава се Pebble Beach Concours d´Elegance, което означава, че Cadillac има интересно предложение за нас. В последните няколко години американците показаха на същото събитие впечатляващите Ciel и Elmiraj, а сега разпространиха видео, загатващо за нов концепт.

Краткото клипче не разкрива много, но все пак става ясно, че ни очаква високотехнологична машина. Имаме възможност да хвърлим поглед към интериора, който е оформен минималистично. Липсват каквито и да е физически бутони, като всички функции изглежда се контролират от два големи дисплея с OLED технология.

Интересното е, че картината на двата екрана може да се слива, като те на практика се превръщат в един голям дисплей, прожектиращ навигационна информация по иновативен начин.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт