728 x 90

Bentley Bentayga ще е с теглич

Bentley Bentayga ще е с теглич

Bentayga ще е първият модел в историята на Bentley, който ще се предлага на клиентите на луксозната британска марка с теглич. Този прецедент в 97-годишната история на Bentley вече е потвърден, а версията на SUV модела, която може да тегли каравана, ще дебютира на предстоящото изложение в Монтерей, Калифорния. Специално за представянето Bentley ще покаже

Bentayga ще е първият модел в историята на Bentley, който ще се предлага на клиентите на луксозната британска марка с теглич. Този прецедент в 97-годишната история на Bentley вече е потвърден, а версията на SUV модела, която може да тегли каравана, ще дебютира на предстоящото изложение в Монтерей, Калифорния.

Специално за представянето Bentley ще покаже и каравана Bowlus Road Chief, изпълнена в най-добрите традиции на стриймлайнърите и оборудвана според най-новите изисквания на модата при „домовете на колела”. След премиерата е предвидено и пробно пътуване до пистата „Лагуна Сека”, която е на 10 километра от Монтерей, на което ще присъстват и представители на медиите.

Освен по-практичния Bentayga, в Монтерей Bentley ще покаже и спортната модификация на седана Flying Spur, носеща означението S, както и варианта на Mulsanne с удължена база. Те вече записаха световния си дебют през февруари 2016 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт