728 x 90

Ето го зашеметяващия Vision Mercedes-Maybach 6

Както неведнъж е ставало до момента, изображения на важен нов модел се появяват в интернет преди официалната премиера на колата. В този случай, имаме изтекли официални снимки на концепта Vision Mercedes-Maybach 6, който ще се появи в Пебъл Бийч този уикенд. Пред нас стои 6-метров прототип, който ще загатне за това какво ни очаква от

Както неведнъж е ставало до момента, изображения на важен нов модел се появяват в интернет преди официалната премиера на колата. В този случай, имаме изтекли официални снимки на концепта Vision Mercedes-Maybach 6, който ще се появи в Пебъл Бийч този уикенд.

Пред нас стои 6-метров прототип, който ще загатне за това какво ни очаква от серийната разработка Mercedes-Maybach 6. Возилото, макар и напълно ново, има и познати елементи по дизайна си, като откриваме прилики основно с IAA Concept на немците.

Интериорът е оформен по почти извънземен начин, като седалките, макар и две отделни, са обединени в един общ модул. Техният реглаж става от виртуални бутони, които са поставени на мястото, на което бихте ги очаквали от Mercedes – на корите на вратите.

Цялата информация за автомобила се прожектира върху огромен извит дисплей на таблото. Изглежда управлението на купето се извършва по стандартния начин чрез педали и волан, но не е изключено да се предлагат и някои автоматизирани системи за управление.

Пълни детайли, включително и какво задвижва концепта, ще станат ясни този уикенд.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт