728 x 90

Следващият Audi A1 идва през 2018 г. с повече технологии

Следващият Audi A1 идва през 2018 г. с повече технологии

Audi работи усилено по следващото поколение на най-малкия си модел A1, който очакваме да се появи на пазара през 2018 г. Към момента мъникът е в средата на своя жизнен цикъл, след като беше освежен през 2014 г. Моделът ще споделя най-малката версия на платформата MQB заедно с други подобни по размер возила от концерна

Audi работи усилено по следващото поколение на най-малкия си модел A1, който очакваме да се появи на пазара през 2018 г. Към момента мъникът е в средата на своя жизнен цикъл, след като беше освежен през 2014 г.

Моделът ще споделя най-малката версия на платформата MQB заедно с други подобни по размер возила от концерна Volkswagen Group, като VW Polo и SEAT Ibiza.

Най-впечатляващото е, че интериорът на модела ще бъде качен на едно ниво над другите два модела, за да може да се избегне вътрешен канибализъм в Групата.

Очакваме да видим за първи път в A1 т.нар. Virtual Cockpit – огромна навигация, която проектира изображенията си директно върху панела с инструменти пред погледа на шофьора.

Под предния капак пък ще откриваме новото поколение турбо мотори на немците. Те ще бъдат с работен обем от 1.5 литра, а базов двигател ще бъде 1.0 турбо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт