728 x 90

Borgward с нов важен кадър

Borgward с нов важен кадър

След като взе важен ръководител по дизайна от MINI, Borgward си осигури и услугите на белгиеца Давид Гено. 37-годишният дизайнер има богата кариера, като е бил част от дизайнерските екипи на Audi, Renault, SEAT и Hyundai. На последното си поприще – корейският автомобилен производител Hyundai, той създава автомобили като Kia Pro-Cee’d, 2015 Kia Sportage и концепта KIA

След като взе важен ръководител по дизайна от MINI, Borgward си осигури и услугите на белгиеца Давид Гено. 37-годишният дизайнер има богата кариера, като е бил част от дизайнерските екипи на Audi, Renault, SEAT и Hyundai.

На последното си поприще – корейският автомобилен производител Hyundai, той създава автомобили като Kia Pro-Cee’d, 2015 Kia Sportage и концепта KIA GT от 2011 година. До момента на местата, на които той е работил, отговорността е падала основно върху концептуални коли.

Във възродената немска фирма Borgward той ще работи и по серийни модели. Белгиецът ще работи от Ренинген в Германия, намиращ се в близост до централата на фирмата в Щутгарт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт