728 x 90

Автосалон Париж 2016: SsangYong загатва за сериен SUV

Автосалон Париж 2016: SsangYong загатва за сериен SUV

SsangYong разпространи първи официални изображения от концепта си LIV-2, който ще направи дебют по време на изложението в Париж по-късно този месец. Машината, според множество онлайн издания, загатва за визията на серийния Rexton от следващо поколение, който очакваме на пазара догодина. Студията, както и бъдещият сериен автомобил, разполага с 2.0 трубо бензинов мотор или 2.2

SsangYong разпространи първи официални изображения от концепта си LIV-2, който ще направи дебют по време на изложението в Париж по-късно този месец.

Машината, според множество онлайн издания, загатва за визията на серийния Rexton от следващо поколение, който очакваме на пазара догодина.

Студията, както и бъдещият сериен автомобил, разполага с 2.0 трубо бензинов мотор или 2.2 дизелов агрегат – и двата покриващи нормите Евро 6.

Дизайнът е повлиян от LIV-1, представен в Южна Корея през 2013 година. Откриваме някои промени по ектериора, като най-силно впечатление прави освежената предна част.

Интериорът на концепта разполага с четири самостоятелни кресла, но най-вероятно серийният Rexton ще разполага с класическа конфигурация от пет места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт