728 x 90

ЕКСКЛУЗИВНО: Autoclub взима участие в мега-тест на суперколи в Италия!

ЕКСКЛУЗИВНО: Autoclub взима участие в мега-тест на суперколи в Италия!

Имаме честта и удоволствието да ви съобщим, че екипът ни ще бъде част от грандиозен международен тест на суперколи в Италия. Благодарение на нашите партньори от Quattroruote, редакторите на нашия сайт и списание ще имат възможността да седнат зад волана на пет изключителни автомобила и да споделят впечатленията си с вас. Очаквайте още в следващия

Имаме честта и удоволствието да ви съобщим, че екипът ни ще бъде част от грандиозен международен тест на суперколи в Италия. Благодарение на нашите партньори от Quattroruote, редакторите на нашия сайт и списание ще имат възможността да седнат зад волана на пет изключителни автомобила и да споделят впечатленията си с вас.

Очаквайте още в следващия брой на списание AUTOCLUB подробен репортаж от теста на пистата Вайрано край Милано, собственост на самото издание. Трасето е сертифицирано за провеждане на тестове от Формула 1, като ние ще изпробваме възможностите на Ferrari 488 GTB, McLaren 675LT Coupé, Audi R8 Plus, Porsche 911 Turbo S и Nissan GT-R.

Участието ни ще бъде документирано от професионални фотографи, а данните от скоростните обиколки ще бъдат записани от професионална измервателна техника, с каквато е оборудвана пистата Вайрано.

Очаквайте снимки, впечатления и разбира се – изключително интересни и абсолютно ексклузивни за българския пазар материали, описващи възможностите на петте суперколи от първа ръка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт