728 x 90

Автосалон Париж 2016: Alfa Romeo Giulia Veloce

Автосалон Париж 2016: Alfa Romeo Giulia Veloce

Veloce е голямо име от 1956 г., което се свързва със спортните традиции на Alfa Romeo за модела Giulietta. На салона в Париж Veloce празнува своето задвръщане 60 години след раждането си в модела Giulia, за да отговори на нуждите на клиентите, които копнеят за коли, пълни с индивидуалност. Новият модел ще бъде въведена постепенно

Veloce е голямо име от 1956 г., което се свързва със спортните традиции на Alfa Romeo за модела Giulietta. На салона в Париж Veloce празнува своето задвръщане 60 години след раждането си в модела Giulia, за да отговори на нуждите на клиентите, които копнеят за коли, пълни с индивидуалност. Новият модел ще бъде въведена постепенно на всички пазари в региона на Европа, Близкия изток и Африка, с цени, които ще варират според пазара.

На шоуто в Париж италианците ще покажат две версии на Giulia Veloce, както с 8-степенна автоматична скоростна кутия и задвижване на четирите колела. Първият модел ще бъде с цвят Blue Мисано и оборудван с нов 2-литров турбо бензинов двигател с 280 к.с. докато другата Giulia Veloce с атрактивен силвърстоун сив цвят, ще има нов 2,2-литров двигател с 210 к.с.

Giulia Veloce дебютира с иновативна система за задвижване на всички колела с технологията Q4. Системата непрекъснато следи множество параметри, за да се гарантира оптимално разпределение на въртящия момент между двете оси, в зависимост от начина, по който се използва колата, като в същото време се "чете" и пътната настилка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт