728 x 90

Автосалон Париж 2016: Aperta – откритата версия на LaFerrari

Автосалон Париж 2016: Aperta – откритата версия на LaFerrari

Откритата версия на супер автомобила LaFerrari на Ferrari дебютира на салона в Париж под названието Aperta. Кабриото ще се предлага с карбонов хардтоп или с мек гюрук. Aperta дебютира с по-твърдо окачване и доработки по шасито, като целта е била кабриото да има същото поведение и характеристики като закритата версия на LaFerrari. По отношение на

Откритата версия на супер автомобила LaFerrari на Ferrari дебютира на салона в Париж под названието Aperta. Кабриото ще се предлага с карбонов хардтоп или с мек гюрук.

Aperta дебютира с по-твърдо окачване и доработки по шасито, като целта е била кабриото да има същото поведение и характеристики като закритата версия на LaFerrari.

По отношение на задвижването няма промени – тук е налице познатата вече хибридна система с обща мощност 953 конски сили. Тя е съставена от 6,3-литров V12 бензинов мотор, електромотор, пакет литиево-йонни батерии и 7-степенна автоматична трансмисия с два съединителя.

Според телевизия Bloomberg цялата производствена серия на Aperta е вече продадена. Става въпрос за 200 коли с много сериозна цена – 2,1 милиона долара.

Първите снимки на Aperta се появиха още през лятото, но тогава се смяташе, че кабриото ще получи традиционното означение Spider.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт