728 x 90

Volvo P90 – виртуален El Camino от Швеция

Volvo P90 – виртуален El Camino от Швеция

В момента Volvo се намира във фаза на цялостно обновяване на моделната си гама. На пазара вече се намират XC90, S90 и V90, а съвсем скоро към тях ще се присъедини и V90 Cross Country. Именно на негова база унгарският дизайнер X-Tomi е сътворил интересен пикап в стила на класическия Chevrolet El Camino от миналото.

В момента Volvo се намира във фаза на цялостно обновяване на моделната си гама. На пазара вече се намират XC90, S90 и V90, а съвсем скоро към тях ще се присъедини и V90 Cross Country.

Именно на негова база унгарският дизайнер X-Tomi е сътворил интересен пикап в стила на класическия Chevrolet El Camino от миналото.

Макар и идеята да е твърде екзотична за сегашното състояние на автомобилния пазар, трябва да признаем, че пропорциите на комби возилото перфектно подхождат на идеята за относително компактен пикап с три врати.

Дори не е нужно да споменаваме, че шведите нямат ни най-малкото намерение да лансират подобен модел, тъй като пазарът за него ще е доста ограничен и ще се изчерпва основно с Австралия, където подобни коли носят името Ute.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт