728 x 90

Фейслифт за Volkswagen Golf през ноември

В началото на следващия месец седмото поколение на VW Golf ще получи фейслифт, като от компанията обещават „съществено обновление” на германския бестселър. Предполага се, че рестайлингът на Golf ще включва нови фарове, както и нова форма на стоповете. Обновената версия на автомобила вече ще се предлага със светодиодни фарове, които досега се предлагаха само при

В началото на следващия месец седмото поколение на VW Golf ще получи фейслифт, като от компанията обещават „съществено обновление” на германския бестселър.

Предполага се, че рестайлингът на Golf ще включва нови фарове, както и нова форма на стоповете. Обновената версия на автомобила вече ще се предлага със светодиодни фарове, които досега се предлагаха само при „екологичните” версии на модела – хибридния GTE и електрическия e-Golf.

Списъкът с екстрите пък ще се попълни с дигитално арматурно табло, което дебютира при последното поколение на по-големия Passat. Много е вероятно своя дебют да направи и новото поколение на инфотейнмънт системата, която се управлява с жестове и която беше показана за първи път в началото на 2015 година на борда на концепта Golf R Touch.

В двигателната гама на Golf ще влязат новите 1,5-литрови 4-цилиндрови бензинови двигатели, които ще сменят сегашните мотори с обем 1,4 литра. Мощността им е от 130 до 150 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт