728 x 90

Honda представи американския CR-V

Honda представи американския CR-V

Honda представи петото поколение на американската версия на бестселъра CR-V. Продажбите му в САЩ започват от предстоящата зима, европейската версия идва по-късно, но все още няма точна дата за премиерата на модела на Стария континент. Новият CR-V е придобил още по-агресивни очертания, същото важи в пълна сила и за предните фарове и за още по-раздутите

Honda представи петото поколение на американската версия на бестселъра CR-V. Продажбите му в САЩ започват от предстоящата зима, европейската версия идва по-късно, но все още няма точна дата за премиерата на модела на Стария континент.

Новият CR-V е придобил още по-агресивни очертания, същото важи в пълна сила и за предните фарове и за още по-раздутите калници. Колесната му база е увеличена, като цяло каросерията е станала по-атлетична, а двата ауспуха отзад му придават още по-агресивно излъчване.

Американският CR-V за моделната 2017 година идва с нови двигатели и шаси. По-високите нива на оборудване включват по-мощен и високоефективен 1,5-литров 4-цилиндров силов агрегат DOHC с директно впръскване и турбокомпресор с максимална мощност 190 к.с. Американците ще се радват и на версия с 2,4-литров DOHC, i-VTEC, като и двата ще се предлагат и със CVT трансмисия с Honda G-Shift контрол.

Американският CR-V ще излиза от трите завода на Honda Северна Америка – в Ийст Либърти (Охайо), Алистън (Онтарио, Канада) и за първи път – от Грийнсбърг, Индиана.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт