728 x 90

Pagani се завръща на Нюрбургринг за нов рекорд?

Pagani се завръща на Нюрбургринг за нов рекорд?

Pagani загатна, че ще направи нов опит да подобри рекорда на легендарната писта Нюрбургринг. Италианската марка успя да стори това през 2007 година с модела си Zonda F. Сега, почти едно десетилетие по-късно, от компанията загатнаха за намеренията си чрез Facebook страницата си, в която пуснаха видео с предишния си успешен опит. В края на

Pagani загатна, че ще направи нов опит да подобри рекорда на легендарната писта Нюрбургринг. Италианската марка успя да стори това през 2007 година с модела си Zonda F.

Сега, почти едно десетилетие по-късно, от компанията загатнаха за намеренията си чрез Facebook страницата си, в която пуснаха видео с предишния си успешен опит.

В края на поста от Pagani казват, че "следва продължение", което силно ни кара да вярваме, че скоро ще видим Huayra BC на немското трасе.

Към момента най-доброто време на пистата е 6:48 минути и е поставено от Radical SR8 LM, но този автомобил не се счита за сериен навсякъде по света.

От тази гледна точка, за най-бърз автомобил в масово производство се смята Porsche 918 Spyder, което успя да завърти една обиколка за 6:57 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт