728 x 90

Lynk and Co загатна за първия си модел

Lynk and Co загатна за първия си модел

Новият китайски производител Lynk and Co, който е собственост на бранда Geely, пусна първи изображения, загатващи за първия модел на марката. Официалното лансиране както на возилото, така и на цялата компания, е насрочено за 20 този месец, когато ще се проведе специално събитие в Берлин. Очаква се първата кола на Lynk and Co да бъде

Новият китайски производител Lynk and Co, който е собственост на бранда Geely, пусна първи изображения, загатващи за първия модел на марката.

Официалното лансиране както на возилото, така и на цялата компания, е насрочено за 20 този месец, когато ще се проведе специално събитие в Берлин.

Очаква се първата кола на Lynk and Co да бъде джипка, която ще предлага някои невиждани досега функции, обещават от компанията. Става дума за възможност за споделяне на машината, както и за интелигентно превозване на велосипеди. Освен това, различен тип дигитална информация ще може да бъде обменяна посредством "облачни" услуги.

Китайците са решили да запазят детайлите максимално в тайна, но вече се говори, че колата ще се базира на платформа от Volvo, също марка на Geely. Lynk and Co обещава да "промени автомобилната индустрия, която се върти около едни и същи идеи вече десетилетия".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт