728 x 90

Хенрик Фискер подсказва за новата си кола

Хенрик Фискер подсказва за новата си кола

По-рано този месец Хенрик Фискер обяви, че ще представи електромобил с пробег от над 600 километра с едно зареждане, като новият модел трябва да заличи спомените за проваления Fisker Karma, който вече живее под ново име. Сега Фискер публикува интересна снимка в Twitter на мистериозен автомобил, който най-вероятно ще е новият електромобил, създаден от дизайнера.

По-рано този месец Хенрик Фискер обяви, че ще представи електромобил с пробег от над 600 километра с едно зареждане, като новият модел трябва да заличи спомените за проваления Fisker Karma, който вече живее под ново име.

Сега Фискер публикува интересна снимка в Twitter на мистериозен автомобил, който най-вероятно ще е новият електромобил, създаден от дизайнера.

И първото нещо, което прави впечатление е оригиналното решение за вертикално отваряне на предните и задните врати.

За съжаление, освен това, нищо друго не се знае за новото возило на талантливия дизайнер. А и решението да се използват такива врати не е ново, те присъстват в цялата гама на McLaren, но няма как да бъдат срещнати при някой масов производител.

В профила си в Twitter Фискер обеща повече информация другата седмица, което означава, че чакането няма да е дълго.

Новият електромобил ще е „духовен наследник” на Karma, по думите на създателя му и профилът на колата доказва това твърдение.

Хенрик вече заяви, че новото му творение ще е „спортно и просторно”, а това ще е първият модел на новата му компания – Fisker Inc. Официалната премиера на новия автомобил трябва да е в края на 2017 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт