728 x 90

Ford ще представи 50 коли в Лас Вегас

Ford ще участва 50 доработени, тунинговани и индивидуализирани коли на изложението SEMA в Лас Вегас, а последното попълнение в тази впечатляваща група се оказаха един Ford Fiesta и пет броя Ford Focus. Някои от последните попълнения са като рали автомобили за ежедневието, други просто се отличават с интересна боя. Първо, Fiesta-та. Версията е ST, а

Ford ще участва 50 доработени, тунинговани и индивидуализирани коли на изложението SEMA в Лас Вегас, а последното попълнение в тази впечатляваща група се оказаха един Ford Fiesta и пет броя Ford Focus. Някои от последните попълнения са като рали автомобили за ежедневието, други просто се отличават с интересна боя.

Първо, Fiesta-та. Версията е ST, а колата е подготвена от Tucci Hot Rods, като колата получава и допълнителни аеродинамични елементи. Окачването е снижено, а 1,6-литровият мотор е с преработено и подобрено турбо, нова ауспухова система, както и с подобрения по електронния блок, който управлява работата на двигателя.

При Focus-ите разнообразието е повече от интересно. Тук присъства Focus ST, доработен от Blood & Grease, боядисан в матово черно. Cinemotive Media представя Focus ST с механични доработки, поръчани при Mountune. От Full-Race Motorsport идва Focus RS с подобрен двуструен турбо компресор, както и още един Focus RSот H&P Special Springs/Stanceworks, при който акцентът е „рали оцветяването”.

Голямата звезда тук обаче е друг Focus RS, подготвен от Roush Performance. Колата получава агресивен аеропакет, поредица „раздувки” плюс подобрения в електрониката, повишаване на мощността до 500 конски сили и сериозно променена охладителна система.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт