728 x 90

Следващият Defender ще е най-технологичният модел на Land Rover

Land Rover иска да създаде най-способният офроудър на планетата със следващото поколение Defender, което трябва да излезе през 2019 година. За целта, британците ще натъпчат с модерни технологии джипката, като тя ще бъде дори по-иновативна от флагмана Range Rover и по-достъпния Discovery. Освен това, размерите на модела ще нараснат спрямо сегашния, но къси преден и

Land Rover иска да създаде най-способният офроудър на планетата със следващото поколение Defender, което трябва да излезе през 2019 година.

За целта, британците ще натъпчат с модерни технологии джипката, като тя ще бъде дори по-иновативна от флагмана Range Rover и по-достъпния Discovery.

Освен това, размерите на модела ще нараснат спрямо сегашния, но къси преден и заден надвеси ще позволят преминаването през препятствия да остане на високо ниво.

Разбира се, екологията няма да бъде оставена на заден план и британците ще заложат на почти изцяло алуминиева конструкция, която ще осигури относително ниско тегло за размерите на автомобила. Това, от своя страна, ще спомогне за постигането на добър разход на гориво.

Въпреки че британците разполагат с въздушно окачване, най-вероятно Defender ще продължи да залага на класическо окачване със стоманени пружини. Двигателите ще са 4-цилиндрови дизелови и бензинови, а достъпни ще бъдат автоматични и ръчни скорости.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт