728 x 90

Ще има ли VW Atlas R?

Ще има ли VW Atlas R?

Новият голям SUV модел на Volkswagen – Atlas, определено ще помогне за популяризирането на германската марка на пазара в САЩ, стига да не се предлага с дизелови двигатели, естествено. Според местните анализатори, евентуалната поява на по-мощна и динамична версия R, ще се приеме добре от американските купувачи и дори има потенциал тя да се развие

Новият голям SUV модел на Volkswagen – Atlas, определено ще помогне за популяризирането на германската марка на пазара в САЩ, стига да не се предлага с дизелови двигатели, естествено.

Според местните анализатори, евентуалната поява на по-мощна и динамична версия R, ще се приеме добре от американските купувачи и дори има потенциал тя да се развие в нишов модел. Което ще се отрази добре на печалбите на Volkswagen.

На първо време обаче SUV моделът с три реда седалки най-вероятно ще получи само визуален тунинг под формата на R-Line, без промени в механиката на автомобила.

Дизайнерското студио X-Tomi Design ни предлага своя поглед за това как внушителният SUV може да се превърне в по-агресивен и динамичен автомобил.

Изграденият върху модулната MQB платформа на VW модел ще се предлага в Щатите с 3,6-литровият VR6 двигател с мощност 280 конски сили, което означава, че когато и ако се появи версия R, то би трябвало да очакваме, че мощността на автомобила ще отскочи на 400 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт