728 x 90

Супер луксозна Excellence версия и за Volvo S90

Супер луксозна Excellence версия и за Volvo S90

След като през миналата година Volvo показа модификация Excellence за флагманския си джип XC90, най-големият и луксозен седан на марката S90 също получи луксозна доработка. Най-впечатляваща тук е липсата на предна дясна седалка, като на нейното място е поставен т.нар. Lounge Console – удобна поставка за крака, към която е закрепен и огромен дисплей за управление

След като през миналата година Volvo показа модификация Excellence за флагманския си джип XC90, най-големият и луксозен седан на марката S90 също получи луксозна доработка.

Най-впечатляваща тук е липсата на предна дясна седалка, като на нейното място е поставен т.нар. Lounge Console – удобна поставка за крака, към която е закрепен и огромен дисплей за управление на различните функции в колата.

А те са множество. Част от глезотиите включват поставки за чаши с охлаждане и подгряване, малки масички за лаптоп или таблет, премиум аудио система, изцяло панорамен покрив и регулируема ниша за обувки..

Базираната на дълга база S90 кола предлага още хладилник, както и кристални чаши за шампанско.

Машината ще се произвежда в Китай, където скоро ще се премести цялата монтажна дейност по S90. Excellence версията ще се продава само с топ хибридната система Т8.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт