728 x 90

Все още има шанс за Volvo S90 купе

Все още има шанс за Volvo S90 купе

Volvo се намира във вихъра на обновяването на моделната си гама, като до момента шведите пуснаха на пазара S90, V90, XC90 и V90 CC. Скоро към тях ще се присъединят нови представители на серията 40, а според актуални публикации има шансове да видим и купе на базата на S90. За такава вероятност се говореше още

Volvo се намира във вихъра на обновяването на моделната си гама, като до момента шведите пуснаха на пазара S90, V90, XC90 и V90 CC. Скоро към тях ще се присъединят нови представители на серията 40, а според актуални публикации има шансове да видим и купе на базата на S90.

За такава вероятност се говореше още при показването на концепта Volvo Concept Coupe преди три години, но AutoEvolution сега съобщава, че проектът е отново на дневен ред.

Машината най-вероятно ще носи името C90 и ще разполага със същите двигатели като S90. Това означава 4-цилиндрови дизелови и бензинови мотори, както и хибридна система с индекс T8.

Що се отнася до дизайна, споменатият концепт дава доста ясна представа какво ще се опита да постигне фирмата на този фронт. Очакваме купе с дълги и прави линии, както и вече станалата характерната за марката предна част.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт