728 x 90

Обмислят Baby Bentayga – конкурент на Macan

Обмислят Baby Bentayga – конкурент на Macan

Изглежда интересът към скъпи и луксозни SUV автомобили е все по-голям и точно това е накарало Bentley да обмисли пускането на втори подобен модел. Към момента британците продават Bentayga, който отскоро е достъпен и с дизелова версия. Сега различни източници сочат, че марката обмисля пускането и на по-малка джипка – приблизително с размерите на Porsche

Изглежда интересът към скъпи и луксозни SUV автомобили е все по-голям и точно това е накарало Bentley да обмисли пускането на втори подобен модел.

Към момента британците продават Bentayga, който отскоро е достъпен и с дизелова версия. Сега различни източници сочат, че марката обмисля пускането и на по-малка джипка – приблизително с размерите на Porsche Macan.

Споменаването на немския модел не е случайно, тъй като двете коли може да споделят много общи технологии, като част от семейството на VW Group. Именно това ще намали разходите за развойна дейност на Bentley и ще доведе до по-високи печалби.

Все още обаче предстои да бъдат направени необходимите маркетингови проучвания и да се вземе финално решение за бъдещето на проекта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт