728 x 90

Обновиха Citroen C-Elysee

Citroen подложи на обновление бюджетния си модел C-Elysee, който дели обща платформа и технологии с Peugeot 301. Като цяло, излъчването на автомобила не се е променило много, но все пак в предната част откриваме радиаторна решетка с нова форма, както и обновени светлини. Новост също така е и добавянето на LED дневни светлини. Освен нови

Citroen подложи на обновление бюджетния си модел C-Elysee, който дели обща платформа и технологии с Peugeot 301.

Като цяло, излъчването на автомобила не се е променило много, но все пак в предната част откриваме радиаторна решетка с нова форма, както и обновени светлини. Новост също така е и добавянето на LED дневни светлини.

Освен нови 16-цолови лети джанти, колата може да се похвали и с добавянето на 7-инчов дисплей за инфоразвлекателната система. Тя предлага връзка с телефон чрез Bluetooth, както и поддръжка на платформите Android Auto и Apple CarPlay.

Двигателната гама остава непроменена и включва множество двигатели с мощност от 82 к.с. до над 100 к.с. На някои пазари ще се предлага 6-степенна автоматична трансмисия, а базов избор е ръчен механизъм.

Производството ще продължи да се извършва в Испания, а продажбите в Европа започват от първата половина на следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт