728 x 90

Виртуална идея за Alfa Romeo Giulietta

Виртуална идея за Alfa Romeo Giulietta

За никого не е тайна, че Alfa Romeo работи по нова версия на хечбека си Giulietta. Моделът е повече от шест години на пазара и вече изостава от основните си конкуренти по доста критерии. Най-интересният слух около автомобила е, че той може да се качи на платформа със задно предаване. Подобен ход изобщо не е

За никого не е тайна, че Alfa Romeo работи по нова версия на хечбека си Giulietta. Моделът е повече от шест години на пазара и вече изостава от основните си конкуренти по доста критерии.

Най-интересният слух около автомобила е, че той може да се качи на платформа със задно предаване. Подобен ход изобщо не е лишен от смисъл, тъй като на пазара скоро няма да има кола с подобни размери и RWD, тъй като BMW също минава на предно задвижване за своя 1-Series.

Ако това наистина се случи, италианците със сигурност ще подготвят и гореща версия на модела. Дали тя ще има 2.9-литровия мотор на Giulia и Stelvio, не се знае, но със сигурност мощността ще е над 300 к.с.

Преди да пусне на пазара нова Giulietta, Alfa Romeo трябва да довърши работата си по Giulia комби – модел, който ще видим на пазара догодина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт