728 x 90

Първа снимка на стандартния Alfa Romeo Stelvio

    Alfa Romeo използва изложението в Лос Анджелис, за да покаже топ версията на първия си в историята високопроходим автомобил. Става дума за Stelvio, който дефилира на салона в модификация QV. Сега, по време на телевизионно предаване, успяваме да видим за първи път и стандартната, не спортна версия на модела. Тя се появи в новините на

    Alfa Romeo използва изложението в Лос Анджелис, за да покаже топ версията на първия си в историята високопроходим автомобил. Става дума за Stelvio, който дефилира на салона в модификация QV.

    Сега, по време на телевизионно предаване, успяваме да видим за първи път и стандартната, не спортна версия на модела. Тя се появи в новините на италианския канал TG5, който излъчи репортаж за гостуването на министър-председателя на страната Матео Ренци в завода на Alfa Romeo в Касино.

    Въпреки че не предлага спортното усещане, на което залага QV, моделът все пак идва с интересна визия и се явява добра алтернатива на немските доминатори в класа – поне що се отнася до дизайна. В най-общи линии можем да опишем Stelvio като SUV версия на Giulia, тъй като двете коли делят множество общи елементи по дизайна.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт