728 x 90

Вижте бъдещия флагман на KIA със задно предаване

Вижте бъдещия флагман на KIA със задно предаване

Добре известно е, че KIA работи по чисто нов автомобил, който трябва да заеме връхна позиция в гамата на корейският производител. Благодарение на изтекла снимка от развоен център на марката можем да хвърлим първи поглед към това, което ни очаква. Пред нас стои доста голям автомобил, който ще бъде задвижван от задните колела. Профилът на

Добре известно е, че KIA работи по чисто нов автомобил, който трябва да заеме връхна позиция в гамата на корейският производител. Благодарение на изтекла снимка от развоен център на марката можем да хвърлим първи поглед към това, което ни очаква.

Пред нас стои доста голям автомобил, който ще бъде задвижван от задните колела. Профилът на машината е едновременно спортен и елегантен, като в задната част откриваме известни препратки към луксозните седани на Jaguar.

От единствената налична към момента снимка е доста трудно да преценим какъв е дизайнът на предната част, но доколкото можем да видим там място ще намери масивна хромирана радиаторна решетка, заобиколена от големи фарове.

Подобно на Genesis G80, новата KIA, която все още носи кодовото име CK, ще получи 3.3-литров V6 мотор с 360 к.с. Той ще работи с 8-степенна автоматична скоростна кутия, а напълно възможно е да се предлага и по-малък 2.0-литров турбо агрегат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт