728 x 90

Novitec предлага тунинг за McLaren 570S

Novitec предлага тунинг за McLaren 570S

Тунинг ателието Novitec, специализирано в доработката на различни модели на Ferrari, Maserari и Lamborghini, представи първата си програма за доработка на модел на McLaren. Пакетът включва някои промени в аеродинамиката на 570S, нова линия лети джанти, както и доработка на окачването и двигателя. Стандартно McLaren 570S се предлага с 3,8-литров бензинов двигател с две турбини

Тунинг ателието Novitec, специализирано в доработката на различни модели на Ferrari, Maserari и Lamborghini, представи първата си програма за доработка на модел на McLaren. Пакетът включва някои промени в аеродинамиката на 570S, нова линия лети джанти, както и доработка на окачването и двигателя.

Стандартно McLaren 570S се предлага с 3,8-литров бензинов двигател с две турбини и мощност 570 конски сили, с който автомобилът се ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,2 секунди.

Сега от Novitec предлагат три програми за повишаване мощността на 570S, като топ версията осигурява 646 конски сили.

Естествено, това се отразява и на динамиката – ускорението от 0 до 100 км/ч се свива до 3 секунди, а максималната скорост на колата се увеличава с 7 км/ч до 335 км/ч.

Освен това, от Novitec са разработили и нова изпускателна система за 570S, като клиентът може да си избира материалът, от който да е изработена. Единият вариант е стомана, но другият е доста по-интересен – материалът е инконел, изключително температурно устойчива сплав на основата на никела, която се използва за изработването на ауспусите на автомобилите във Формула 1.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт