728 x 90

Това е най-мощният сериен SEAT Leon в историята

SEAT oбнови перформанс модела си Leon Cupra, като освежаването донесе допълнителна мощност. С допълнителните 10 к.с. колата се превръща в най-мощния сериен Leon в историята на марката, като пикът на силата е при 300 к.с. Повишението при въртящия момент е дори повече – нови 30 Нм за общо 380 Нм. Освен това, комби версията на

SEAT oбнови перформанс модела си Leon Cupra, като освежаването донесе допълнителна мощност. С допълнителните 10 к.с. колата се превръща в най-мощния сериен Leon в историята на марката, като пикът на силата е при 300 к.с. Повишението при въртящия момент е дори повече – нови 30 Нм за общо 380 Нм.

Освен това, комби версията на модела получава задвижване на четирите колела и автоматична трансмисия с два съединителя. Така, колата изпраща по възможно най-ефективния начин 300-те конски сили до всичките си колела.

Козметичните подобрения са минимални, като откриваме нова графика за предните светлини и лек редизайн на предната броня. Снимки на интериора все още не са достъпни.

Доставките на обновения модел започват от февруари догодина, като съвсем скоро се очаква да станат ясни и цените. Дори и най-скъпата версия Leon Cupra ST DSG 4Drive ще остане значително по-достъпна от прекия си еквивалент Volkswagen Golf R Variant.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт