728 x 90

Polestar доработка и за Volvo V90 Cross Country

Polestar доработка и за Volvo V90 Cross Country

След като предложи своите услуги за XC90, S90, и V90, Polestar доработи и най-актуалното предложение в гамата на Volvo, комби-кросоувърът V90 Cross Country. Може би най-важната намеса е при двигателите, като версиите D4, D5 и T6 получават допълнителна мощност от 4-цилиндровите си агрегати. Освен това, настройките на скоростната кутия с автоматична смяна на предавките са променени

След като предложи своите услуги за XC90, S90, и V90, Polestar доработи и най-актуалното предложение в гамата на Volvo, комби-кросоувърът V90 Cross Country.

Може би най-важната намеса е при двигателите, като версиите D4, D5 и T6 получават допълнителна мощност от 4-цилиндровите си агрегати.

Освен това, настройките на скоростната кутия с автоматична смяна на предавките са променени и сега механизмът сменя скорости по-бързо от преди. Това, според Polestar, се усеща най-вече в средните нива на натоварване на мотора.

Шведите обещават и малко по-добра реакция при подаване на газ, като освен това окачването също реагира малко по-добре на неравности и има по-спортно поведение в завои.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт