728 x 90

Dodge Challenger GT: 4х4 и V6

Dodge показа модификация GT за модела си Challenger, която носи 4х4 задвижване за спортния модел. Машината ще се предлага единствено с 3.5-литров V6 мотор и автоматична скоростна кутия, като максималната мощност към колелата достига 305 к.с. Въртящият момент е 336 Нм. При нормално условия, силата се изпраща само до задните колела. Когато те превъртят, голяма

Dodge показа модификация GT за модела си Challenger, която носи 4х4 задвижване за спортния модел. Машината ще се предлага единствено с 3.5-литров V6 мотор и автоматична скоростна кутия, като максималната мощност към колелата достига 305 к.с. Въртящият момент е 336 Нм.

При нормално условия, силата се изпраща само до задните колела. Когато те превъртят, голяма част от тягата се прехвърля към предния мост, като така се осигурява подобрено сцепление за части от секундата.

Визуално, моделът не се различава от останалите версии в гамата на Challenger, като предлага 19-цолови колела, фарове за мъгла и малък заден спойлер като част от стандартното оборудване.

Първите поръчки за модела ще бъдат изпълнени през първата четвърт на следващата година, като цените стартират от 34 490 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт