728 x 90

Faraday Future загатна за нов модел

Faraday Future загатна за нов модел

По време на изложението 2017 CES в началото на следващата година Faraday Future ще покаже първия си сериен модел. Става дума за стилен кросоувър, който ще се появи за първи път на 3 януари. На този етап подробностите, които знаем, са доста ограничени. Смята се, че возилото ще разполага с 98-киловатчасова батерия, която ще е

По време на изложението 2017 CES в началото на следващата година Faraday Future ще покаже първия си сериен модел. Става дума за стилен кросоувър, който ще се появи за първи път на 3 януари.

На този етап подробностите, които знаем, са доста ограничени. Смята се, че возилото ще разполага с 98-киловатчасова батерия, която ще е достатъчна за изминаването на над 400 км. при едно зареждане.

Очаква се моделът да получава подобрения подобно на метода на Tesla – чрез софтуерен ъпдейт, който не изисква присъствието на автомобила в сервиз.

Усилено се говори, че серийният модел ще предлага полу-автономни функции, като отново целта е постигането на пътно поведени като това на моделите на Tesla.

Очаква се производството на возилото да започне от средата на следващата година, като монтажът ще се случва в нов завод в Невада, в който бяха инвестирани над един милиард долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт