728 x 90

Задава се нов Suzuki Swift

Задава се нов Suzuki Swift

Последното издание на Suzuki Swift, който се произвежда в Унгария от 2005 г., стана бързо истински хит в Европа. През 2010-а градската кола малко порасна, но по същество запази дизайна си, така че може да се каже, че вече 11 години не е пипана. Японците авно ще лансират през следващата година изцяло ново поколение Сузуки

Последното издание на Suzuki Swift, който се произвежда в Унгария от 2005 г., стана бързо истински хит в Европа. През 2010-а градската кола малко порасна, но по същество запази дизайна си, така че може да се каже, че вече 11 години не е пипана.

Японците авно ще лансират през следващата година изцяло ново поколение Сузуки Суифт, кактосе вижда от папарашката снимка. Новият Swift най-вероятно ще е снабден с 1,2-литров двигател с 90 к.с. Dualjet и 120 NM въртящ момент, а вероятно и с 1-литров турбо бензинов двигател с 112 коня и 170 Nm.

За разлика от сегашния напомпан Swift с 1,6-литров атмосферен двигател с 136 к.с., новият Swift Sport ще бъде задвижван от 1,4-литров турбо мотор, който се вгражда в сегашната Vitara и има 138 коня и 220 Nm.

Swift Sport ще разполага със спортно окачване, директно кормилно управление, спортна изпускателна система с два хромирани ауспуха, по-силни спирачки, аеро пакет, по-големи лети джанти и елегантен интериор със спортни седалки. Всички заедно, в комбинация с ниско тегло, ще осигури още по-добра производителност от настоящия модел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт