728 x 90

Suzuki показа чисто новия Swift

След 5.3 милиона продажби по целия свят, Suzuki Swift получи изцяло ново, четвърто поколение. Колата беше показана първо във версията си за Япония, но за останалите пазари тя ще е почти непроменена. На този етап производителят не разкрива всички технически детайли около машината, но вече знаем, че на домашния си пазар тя ще се предлага

След 5.3 милиона продажби по целия свят, Suzuki Swift получи изцяло ново, четвърто поколение. Колата беше показана първо във версията си за Япония, но за останалите пазари тя ще е почти непроменена.

На този етап производителят не разкрива всички технически детайли около машината, но вече знаем, че на домашния си пазар тя ще се предлага с 1.0-литров турбо мотор. Той ще се връзва към 6-степенна автоматична скоростна кутия и ще изпраща към колелата 115 к.с.

Освен въпросният агрегат, достъпен ще бъде и 1.2 мотор, който ще работи с 5-степенна механична скоростна кутия. Предвиждат се версии както с предно, така и с двойно предаване.

Японските клиенти ще могат да избират от следните нива на оборудване – RSt, Hybrid RS, RS, Hybrid ML, XL, и XG, които ни подсказват, че ще видим и хибридна версия. Данни за нея все още няма.

В близкото бъдеще очакваме и топ версия Sport, която най-вероятно ще разполага с 1.4-литров бензинов турбо мотор със 140 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт