728 x 90

Първият модел на Faraday Future ще струва около 200 000 долара

Първият модел на Faraday Future ще струва около 200 000 долара

Само няколко седмици ни делят от дебюта на първия и изцяло нов автомобил Faraday Future. Според информация от различни източници, колата ще бъде флагман в бъдещата моделна гама на производителя и ще се продава на цена между 150 и 200 хиляди долара. Това ще превърне електрическата машина в по-скъпо предложение и от най-скъпата Tesla на

Само няколко седмици ни делят от дебюта на първия и изцяло нов автомобил Faraday Future. Според информация от различни източници, колата ще бъде флагман в бъдещата моделна гама на производителя и ще се продава на цена между 150 и 200 хиляди долара.

Това ще превърне електрическата машина в по-скъпо предложение и от най-скъпата Tesla на пазара. Следващата стъпка на производителя ще бъде лансирането на по-малък джип, който ще бъде близък по цена до Tesla Model X. Ще последва и още по-евтин модел през 2020 г., а до 2026 г. по улиците ще видим дузина модели от Faraday Future.

Все още обаче около марката витае голяма доза неизвестност – съвсем наскоро двама от ръководните членове бяха съкратени, като се говори, че причината за това е сериозен дълг от около 70 милиона долара към различни компании и доставчици.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт