728 x 90

Новият KIA Picanto скача на VW up!

KIA представи официално новото поколение на модела си Picanto, което ще се появи през публика за първи път по време на изложението в Женева през март. Машината е запазила размерите на предишната генерация, но междуосието е по-голямо, а колелата са максимално изтеглени към краищата на машината. Това е позволило на инженерите да постигат по-голямо вътрешно

KIA представи официално новото поколение на модела си Picanto, което ще се появи през публика за първи път по време на изложението в Женева през март.

Машината е запазила размерите на предишната генерация, но междуосието е по-голямо, а колелата са максимално изтеглени към краищата на машината. Това е позволило на инженерите да постигат по-голямо вътрешно пространство и по-голям багажник.

Интериорът е изцяло нов, като се доминира от централен дисплей наподобяващ таблет, от който се контролират различните функции на инфотейнмънт системата. Откриваме също така втори дисплей пред погледа на шофьора, който се позиционира между двата кръгли уреда на инструментното табло.

Корейците все още не дават подробни детайли за двигателната гама, но най-вероятно тя ще включва 1.0-литров турбо мотор във версии със 100 и 120 к.с. Предвижда се и автоматична трансмисия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт